Rengøring Randers

​Rengøring Randers, Mariager og Spentrup m.v.

​Vores domicil ligger mellem Mariager og Randers

For os er det meget vigtigt at hjælpe vore kunder med alle typer serviceopgaver, og alle vore ydelser og rengøring skræddersyes til de enkelte kunders ønsker og behov.

Vi udfører vinduespudsning, vinduespolering, slutrengøring, hovedrengøring, privat rengøring, samt rengøring af solceller m.m. i Randers, Mariager, Hobro og Spentrup m.v.

Vi har stor erfaring med hovedrengøring, rengøring hos ældre, handicappede, travle forretningsfolk og børnefamilier, samt håndværkerrengøring.

Vi kan også tilbyde oprydning og rengøring efter fraflytning af hus eller lejlighed, samt af sommerhus, campingvogn eller båd i Randers og Mariager m.v.

Vores forretningskoncept er professionel service. Vi er både fleksible, alsidige og ikke bange for at sige ja til en anderledes opgave. 

Ydelser, rengøring m.v., som vi også udfører med glæde og med stor erfaring i Randers, Mariager, Hobro og Spentrup m.v.-, er indkøb, besøg og følgeskab.

Bemærk: Håndværksrabatten på selvangivelsen er genindført pr. 1.5.2015, fakturaen herfra gemmes til SKAT og der fratrækkes 30 %.

(vær ligeledes opmærksom på, at fakturaen skal betales via bank eller netbank, for at den kan godkendes af SKAT).

​​

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til: service, privat rengøring, hovedrengøring, slutrengøring og vinduespudsning i Randers m.v.

Vi er til for at hjælpe dig - ingen opgaver for store - ingen for lille - vi klarer kvalitet med snilde!

Vi udfører privat rengøring Randers, Hobro, Mariager og Spentrup m.v.

Kontakt Fjordens Rengøring og Service på telefon 28 15 85 18 eller på mail: info@fjordens-service.dk og hør mere om fordelene.

Fjordens Rengøring og Service | True Hovedgade 34, True | DK-9550 Mariager | Telefon: 28 15 85 18 | CVR: 37381330​

Vores  service er  med omtanke for miljø, kunde og medarbejder.​

Rengøring Randers, Mariager, Hobro og Spentrup m.v.

E-mail: info@fjordens-service.dk