Virksomhedsrengøring Randers - Erhvervsrengøring​: Randers, Mariager, Hobro og Spentrup m.v.

Erhvervsrengøring Randers/virksomhedsrengøring Randers, Spentrup og Mariager m.v.

Virksomhedsrengøring: Fjordens Rengøring og Service kender betydningen af at kunne levere kvalitative og fleksible serviceydelser til erhvervslivet.

Vi udfører blandt andet vinduespudsning/vinduespolering, slutrengøring, daglig erhvervsrengøring/virksomhedsrengøring, samt hovedrengøring i

Randers, Mariager, Hobro, Spentrup og omegne.

Virksomhedsrengøring og Erhvervsrengøring m.v.:

Erhvervsrengøring/Virksomhedsrengøring til: Læge- og tandklinikker, fysioterapeuter, motionscentre, banker, dagligvarebutikker, bilforhandlere, apoteker, køkkenfirmaer, kontorer, møbelhuse, industrivirksomheder, kantiner og udstillinger m.m. Oprydning og slutrengøring på byggepladser efter endt byggeri eller fast rengøring af skurvogne på byggepladser.

For os er det meget vigtigt at hjælpe vore kunder med alle typer serviceopgaver, og alle vore ydelser skræddersyes efter hver kundes ønsker og behov. Virksomhedsrengøring/erhvervsrengøring er vores speciale, og vores mange års erfaring sikrer, at kvaliteten altid er høj.

​Professionel erhvervsrengøring og virksomhedsrengøring:

Kontakt Fjordens Rengøring og Service på telefon 28 15 85 18 eller på mail: info@fjordens-service.dk og hør mere om fordelene, når vi leverer virksomhedsrengøring og erhvervsrengøring i Randers, Mariager, Hobro, og Spentrup m.v.

Fjordens Rengøring og Service | True Hovedgade 34, True | DK-9550 Mariager | Telefon: 28 15 85 18 | CVR: 37381330​

Vores  service er  med omtanke for miljø, kunde og medarbejder.​

Rengøringsfirma/Rengøring Randers, Mariager, Hobro og Spentrup m.v.

E-mail: info@fjordens-service.dk